19 Temmuz 2019 Cuma

TOPTAN JUVEDERM DOLGU BOTOX SATIŞ

meso solution

Neden Estelord?

Estelord olarak dünya çapında bilinen en kaliteli Amerika menşeili FDA ve Kore menşeili CE sertifikalı medikal estetik ürünlerini Türkiye pazarına getirmekte ve bu alanda öncülük yapmaktayız. Amerikan malı medikal estetik ürünlerinin Avrupa, Asya ve Afrika’ya dağıtım ve satış merkezliğini yapmaktayız. Daha fazla bilgi için tıklayınız. 

100%

FDA-CE
Onaylı Ürünler

100%


Çözüm Ortağı

100%

Komplikasyon
Yönetim Destek
Departmanı

 Juvederm Voluma, Ultra 4,ultra3  hyaluranic acid dolgu botox toptan ve perakende satış yapılmaktadır.
Medikal Estetik Ürünlerimizi  http://www.dermalfillerbotox.com adresinden Satın alabilirsiniz

Juvederm medikal estetik Dolgu ürünlerimiz

  • JUVEDERM ULTRA 2 (2*0,55ML)
  • JUVEDERM ULTRA 3 (2*1ML)
  • JUVEDERM ULTRA 4 (2*1ML)
  • JUVEDERM ULTRA SMILE
  • JUVEDERM VOLBELLA WLIDO (2*1ML)
  • JUVEDERM VOLIFT RETOUCH (2*0,55ML)
  • JUVEDERM VOLIFT WITH LIDOCAINE (2*1ML)
  • JUVEDERM VOLUMA WITH LIDOCAINE (2*1ML)
  • JUVEDERM VOLITE (2*1ML)
  • JUVEDERM VOLUX (2*1ML)                    
  • Ürünlerimizi 
  • http://www.botoksdolgumesoterapi.com adresinden Satın alabilirsiniz
  •                    

İSTANBULDA DUDAK DOLGUSU İÇİN ARAYINIZ



Dudak Dolgusu

Estetik amaçlı yapılan dudak dolguları günümüzde son derece güvenli maddeler ile yapılmaktadır. Özel bir madde ile yapılan dudak dolgusu sağlık acısında bir sıkıntı oluşturmamaktadır. Özel bir enjektör içinde bulunan materyal ince iğne ucu ile tedavi edilecek bölgeye uygulanmaktadır alerjik bir etki göstermemesi bakımından uygulamadan önce test enjeksiyonu yapmaya gerek yoktur. Uygulamanın en büyük avantajı ise hızlı şekilde uygulanması ve sonucun da hemen alınmasıdır. İğne ile vücuda verilen materyal 6 ya da 8 ay sonra vücut tarafından emileceğinden uygulamanın tekrarlanması gerekmektedir. Tekrar uygulamalar hastada bir zarar oluşturmamaktadır. Dudak Dolgusu estetik bir yüz görüntüsü için günümüzde pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Dudak Dolgusu kişiye psikoloji acıdan rahatsızlık veren ince durakların doldurulması için kullanılan yöntemlerdendir. Bu yöntem ile dudak istenen büyüklükte kalınlaşmaktadır. Aynı şekilde dudak kondurama için de dudak dolgusu maddesi kullanılmaktadır. Dudak şekillendirme için de aynı madde hastaların isteklerine yönelik olarak kullanılmaktadır. Birim ya da dudak katlantısı için de dolgu için gerekli madde kullanılmaktadır. Dudak dolgusu estetik acıdan hoş bir görüntü elde edilmesini sağlarken aynı zamanda genç bir görüntüye sahip olunmasını da sağlamaktadır. Sadece saatler içinde etkisini gösteren ve son derece kısa sürede iyileşen bu tedavi özellikle kadınlar tarafından ilgi görmektedir.

Dudak Dolgusu uygulaması için blok anestezi uygulanmaktadır. Kısa süreli bir işlemden sonra yaklaşık 24 saat devam eden bir şişlik oluşabilmektedir. Uygulama sonrasında oluşan kızarıklık ve şişlik yaklaşık 1 ya da 2 saat içerisinde düzelmektedir. Bu sayede kısa süre içinde herkes istediği görüntüye sahip olmaktadır. Uygulamanın uzman kişi tarafından yapılması ise son derece önemlidir ve bu konuda oldukça dikkatli olunması gerekmektedir

Dr.fill Medikal Estetik Hyaluranic Acid Dolguları Tanıyalım

Aktif maddeler:  Çapraz bağlı Hyaluranic Acid BDDE, Lidokain Etkinlik / Etki:  ağız köşelerindeki kırışıklıkların, nazolabial kıvrımların ve...