2 Aralık 2019 Pazartesi

NEURAMİS DEEP LİDOCAİNE MEDİKAL ESTETİK DOLGU İSTANBUL Bu ürünü http://www.dermalfillerbotox.com adresinden Satın alabilirsiniz

NEURAMİS DEEP

Hacim: 1 ml.
Orta, derin kırışıklıklar ve kıvrımların düzeltilmesinin yanı sıra dudak hacminde de önemli bir artışa ("puch up" etkisi) yönelik hyaluronik asit bazlı bir dolgu maddesidir.

Kısa sürede görünür bir gençleştirme etkisi nasıl elde edilir?

Hyaluronik asit bazlı preparatlar sayesinde yaşa bağlı cilt değişimlerini, kaybedilen hacimleri, yüz ve vücudun diğer kozmetik kusurlarını, plastik cerrahi uygulamalarına gerek kalmadan hızlı ve güvenli bir şekilde düzeltmek mümkün hale geldi. Cildimizin bir parçası olan Hyaluronik asit, en derin kırışıklıkları bile kolayca yumuşatır, dudak, yüz, boyun, dekolte, el ve samimi alanların hacmini mükemmel şekilde düzeltir.

Neuramis Deep dolgu maddesi (Neuramis Deep) orta derecede ifade edilen ve derin kırışıklıkları etkili bir şekilde ortadan kaldırır, kusurları giderir ve ayrıca dudakları belirgin şekilde artırmak için kullanılır. İlaç insan vücudunun dokuları ile güvenli ve biyolojik olarak uyumludur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dr.fill Medikal Estetik Hyaluranic Acid Dolguları Tanıyalım

Aktif maddeler:  Çapraz bağlı Hyaluranic Acid BDDE, Lidokain Etkinlik / Etki:  ağız köşelerindeki kırışıklıkların, nazolabial kıvrımların ve...