8 Haziran 2020 Pazartesi

TOPTAN MEDİKAL ESTETİK DOLGU BOTOKS http://www.dermalfillerbotox.com Satış Sitesi



Juvederm
Piyasada birkaç FDA onaylı dermal dolgu maddesi vardır. Hepsi, çizgileri ve kırışıklıkları doldurmak ve daha yumuşak, daha genç bir görünüm sağlamak için deri altına enjekte edilen jel benzeri maddelerdir. Birçoğu dudakları doldurmak ve asimetri ve konturu geliştirmek için de kullanılabilir.En popüler  Juvederm gelir .

Neuramis ve Juvederm arasındaki temel fark, sonuçlarınızın ne kadar süreceği üzerinde doğrudan etkisi olan bileşenlerdir.
Neuramis hem doğal malzemeler içerir.Kollajen vücut tarafından emilirken, PMMA mikroküreleri kalır ve vücudunuzu kolajen üretmesi için uyarır ve beş yıla kadar uzun süreli sonuçlar yaratır.
Juvederm'deki ana bileşen hiyalüronik asittir (HA) . HA, vücudunuzda bulunan ve büyük miktarda su tutabilen doğal olarak bulunan bir yağdır. HA yavaş yavaş vücut tarafından emilir, bu nedenle dolgu maddesinin sonuçları geçicidir ve 6 ila 18 ay sürer.
Birçok plastik cerrah, ilk kez bir HA dolgu maddesi ile gitmenizi önerir. Bunun nedeni, sonuçların geçicidir ve hiyalüronidaz adı verilen özel bir enzimin kullanılması, dolgu maddesinin istediğiniz kadar veya az miktarda çözülebilmesidir.
Ürünlerimizi http://www.dermalfillerbotox.comWeb Adresimizden uygun fiyatlar ile temin edebilirsiniz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dr.fill Medikal Estetik Hyaluranic Acid Dolguları Tanıyalım

Aktif maddeler:  Çapraz bağlı Hyaluranic Acid BDDE, Lidokain Etkinlik / Etki:  ağız köşelerindeki kırışıklıkların, nazolabial kıvrımların ve...