2 Mayıs 2021 Pazar

Burun Dolgusu Nedir? Kimler Burun Dolgusu Yaptırabilir?

 

http://www.dermalfillerbotox.com

En iyi Burun Dolgularını Satın Almak için web sitemizi ziyaret ediniz.

Burun Dolgusu Nedir? Kimler Burun Dolgusu Yaptırabilir?

Burun dolgusu, ameliyatsız burun estetiği şeklinde de bilinir ve bilhassa operasyondan kaçınanlar için çok etkili bir tedavi tekniğidir. Yöntemin temel mantığı, burunun hacim yetersizliği veya doku azalması olan bölgesine takviye prosedürü yapılmasıdır.

Estetik kavramı daha önceden yalnızca acılı ve ağrılı süreçlerle akıllara geliyordu. Ancak teknolojinin gelişmesiyle beraber acısız ve ağrısız teknikler ayrı ayrı keşfedildi ve onaylandı. Günümüzde estetik müdahale yaptırmak isteyen kişiler cerrahi tekniklere başvurmadan istedikleri müdahaleyi yaptırabiliyorlar. Burun bölgesine yapılan dolgu bu durumun en önemli örnekleri arasında.

Burnundaki biçim sorunluluklarından rahatsız olan kişilere uygulanan bu teknik, temel olarak Hyaluronik asit içerikli dolguların burun bölgesine enjekte edilmesinden oluşur. Bu tarz dolgu programları burnun tekrar biçimlendirilmesine imkân tanımaktadır.

Dolgu tekniği son derece kolay ve etkili bir teknik olmakla beraber burunda ortaya çıkan aşırı eğiklik veya bütünsek gibi problemlerin tedavisinde kullanılamamaktadır. Ayrıca uygulamanın mümkün olabilmesi için hastadaki burun, burun derisi, kıkırdak ve kemik yapısının bir hekim tarafından incelenmesi gerekir. Yöntem her hastaya uygulanmaz.

Ameliyatsız Burun Estetiği: Burun Dolgusu

İstenen rötuşların basitçe gerçekleştirildiği ameliyatsız burun estetiği uygulaması hastalara çoğu üstünlük sunmaktadır. Uygulamanın en önemli artısı istenen sonuç elde edilinceye kadar hastaya küçük bir enjeksiyon sayesinde yeniden müdahale edilebilmesidir.

Dolgu hastanın memnun kalmadığı durumlarda geri alınabilir bir yapıdadır. Bu yüzden hastalara güven vermektedir. Ancak uygulama kalıcı bir uygulama değildir. Uygulamanın kısa süreli etki göstermesi bazı hastalar tarafından dezüstünlük olarak görülmektedir.

Uygulamanın kalıcılığını kullanılan dolgu malzemesi belirler. Ortaya çıkan sonuç iki yıla kadar muhafaza edilebilir.

Burun Dolgusu Nasıl Yapılır?

Dolgu prosedüründen yirmi-otuz dakika önce hastanın burnuna anestezi kremi uygulanır. İşlem, dolgu malzemesinin hekim tarafından hastanın belirlediği kritik alanlara uygulanmasıyla tamamlanır.

Klinik ortamda yapılan enjeksiyon prosedürü toplam beş on dakika sürer. İşlem sonucunda hasta gündelik yaşamına kaldığı yerden devam edebilir. Bu prosedür hastanın sosyal yaşantısını ve iş hayatını etkilemez, hayat kalitesini düşürmez.

Bu teknik ilaveten burun bölgesinde oluşan sarkıklıkların ve meydana gelen çuklinkarın tedavisi için de kullanılmaktadır.

Burun Dolgusu İstanbul’da Nerede Yaptırılır?

İstanbul’da dolgu prosedürünü ve estetik müdahaleleri gerçekleştiren çoğu klinik bulmak mümkün. Bazı klinikler uzman hekimlar tarafından işletilirken, bazıları merdiven altı olarak tabir edilen ve steril olmayan ortamlarda hizmet verebilmektedir.

Her türlü tıbbi müdahale her ne kadar risksiz bir prosedür olsa da kesinlikle uzman hekim gözetiminde gerçekleştirilmelidir. Estetik programları gerçekleştirilmeden önce kesinlikle işin ehli hekimlar hastanın durumunu incelemeli ve son kararı vermelidir.

Burun Dolgusu Nedir? Kimler Burun Dolgusu Yaptırabilir? Burun dolgusu, ameliyatsız burun estetiği şeklinde de bilinir ve bilhassa operasyondan kaçınanlar için çok etkili bir tedavi tekniğidir. Yöntemin temel mantığı, burunun hacim yetersizliği veya doku azalması olan bölgesine takviye prosedürü yapılmasıdır. Estetik kavramı daha önceden yalnızca acılı ve ağrılı süreçlerle akıllara geliyordu. Ancak teknolojinin gelişmesiyle beraber acısızdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dr.fill Medikal Estetik Hyaluranic Acid Dolguları Tanıyalım

Aktif maddeler:  Çapraz bağlı Hyaluranic Acid BDDE, Lidokain Etkinlik / Etki:  ağız köşelerindeki kırışıklıkların, nazolabial kıvrımların ve...