13 Eylül 2021 Pazartesi

Dr.fill Medikal Estetik Hyaluranic Acid Dolguları Tanıyalım


Aktif maddeler: Çapraz bağlı Hyaluranic Acid BDDE, Lidokain
Etkinlik / Etki: ağız köşelerindeki kırışıklıkların, nazolabial kıvrımların ve kıvrımların derinliğini azaltır ve ayrıca kozmetik kusurları düzeltmek için dolgu işlevi görür (hücresel düzeyde Çizgileri Düzeltmek için) , kullanılır
allergan


dr.filler

estetik dolgular

nişantası dolgu merkezi

dudak dolguları

dudak bakım merkezi

kırışıklık tedavisi

 

12 Mayıs 2021 Çarşamba

Burun Dolgusu Nedir? Nasıl Uygulanır?

http://www.dermalfillerbotox.com

Ameliyat olmadan burun biçiminizi değiştirmeye ne dersiniz? En son gelişen teknolojilerden yardım alarak artık hastanın ameliyat olmasına gerek olmadan burnunda daha estetik görünümler yaratabiliriz.

Ameliyatsız burun estetiği burun dolgusu ile gerçekleşir. Hyaluronik asit içerikli burun dolgusu, burundaki çöküklükleri, düşük görünümleri doldurarak burnun daha estetik görünmesine yardım eder. Hyalüronik asit cilt dolgu prosedürlerinde de kullanılan ve uygulanan bölgenin formunu revizyon amacıyla kullanılan naturel bir maddedir. Ameliyatsız burun estetiği geçici sonuçlar yaratır. Kısa süre içinde efektif sonuçlar için tercih edilir. Bu nedenle bazı hastalar tarafından burun dolgusu, burun estetiğinin provası olarak görülüyor. Burnunda problem olan burun biçimini beğenmeyen hastalar için burun dolgusu önerdiğimiz bir teknikdir. Cerrahi olmayan rinoplasti ile estetik kuslinkarınızdan basit ve kısa bir sürede rahatça kurtulabilirsiniz. Estetik işlemler arasında hasta memnuniyetin en çok karşılandığı prosedür olma özelliğinde olan ameliyatsız burun estetiği ile herkes tarafından beğenilen bir burun yapısına sahip olabilirsiniz.

5 Mayıs 2021 Çarşamba

Ameliyatsız Popo (Kalça) Büyütme Nedir?

 Ameliyatsız Popo (Kalça) Büyütme Nedir?

http://www.dermalfillerbotox.com

Ameliyatsız popo (kalça) büyütme; cerrahi programlar kullanılmaksızın popo hacminin istenilen ölçülerde büyütülmesi amacıyla, yağ ve dolgu maddeleri ile arttırılması prosedürüne verilen addır.

Ameliyatsız popo (kalça) büyütme dolgu enjeksiyonu ile yapılır ve 2 farklı dolgu tekniğiyle uygulanır. 

Birincisi kişinin kendisinden elde edilen dolgu maddesinin popo bölgesine aktarımı ile ikincisi poliamid dolgu maddesi uygulanmasıyla yapılmaktadır. Ülkemizde sağlık bakanlığı onaylı tek bir lineer poliamid dolgu malzemesi vardır. “Aquafilling” adlı bu dolgu maddesi, ilk ve tek olması sebebiyle “Ameliyatsız kalça büyütme tekniği” çoğu zaman “Aquafilling” adıyla beraber anılır.

Ameliyatsız Popo (Kalça) Büyütme Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Ameliyatsız Popo (Kalça) Büyütme Fiyatları Ne Kadardır?

Ameliyatsız Popo (Kalça) Büyütme Nasıl Yapılır?

Ameliyatsız Popo (Kalça) Büyütme Benim İçin Doğru İşlem mi?

Ameliyatsız Popo (Kalça) Büyütme Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır?

Ameliyatsız Popo (Kalça) Büyütme İşleminin Yan Etkileri Nelerdir?

Ameliyatsız Popo (Kalça) Büyütme İşleminin Kalıcılık Süresi Ne Kadardır?

http://www.dermalfillerbotox.com

Doktorlar

20 Ameliyatsız Popo (Kalça) Büyütme Doktoru

İstanbul / Teşvikiye

Dr. Sevgi Ekiyor

Medikal Estetik

İstanbul / Levent

Op. Dr. Oygar Aytekin

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

0 YORUM 0 CEVAP

İzmir


Dr. Serbay Gürel

Dermatoloji

İstanbul

Op. Dr. Fikret Çelik

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Erzurum / lalapaşa

Op. Dr. Selma Denktaş Kuduban

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Antalya


Op. Dr. Hakan Demir

İstanbul

Op. Dr. Özgür Leylek

Kadın Hastalıkları ve Doğum

0 YORUM 2 CEVAP

İstanbul

Op. Dr. Nursen Kartal

Genel Cerrahi


2 Mayıs 2021 Pazar

Göz Altı Işık Dolgusu Hakkında

 En iyi göz altı ışık dolgularını http://www.dermalfillerbotox.com

 web  sitemizden satın alabilirsiniz.

Göz Altı Işık Dolgusu Hakkında

Yeni trend olan ışık dolgusunu son günlerde sıkça duyuyoruz.  Bunların cilde etkisi, ışık dolgusu yaptırmanın amacı nedir?

30’lu yaşlardan sonra cildin kendini yenileme süreci yavaşlamaya başlar.  Cilt eskisine oranla daha kurudur.  Göz çevresinde ilk ince çizgiler belirmeye başlar. Cilt artık eskisi kadar sıkı ve pürüzsüz değildir.  Yaşlanma süreci cildi gergin ve eklemleri dinamik tutmak için gerekli olan hyalüronik asit miktarının  zaman içinde azalması ile başlayan bir süreçtir. Belirtileri ciltte kuruluk ve kırışıklıklar biçiminde ortaya çıkar. Hyalüronik asit vücutta üretilen ve derimiz için olmazsa olmaz bir maddedir ve çoğu besinden de alınabilir. Ancak tıbbi araştırmalar, gıdalarla alınmasının yeterli olmadığını göstermiştir. Bu durumun düzeltilebilmesi için cilde dışarıdan yeterli miktarda hyalüronik asit verilmelidir. Hyalüronik asit, insan bedeninde ve daha çoğu canlıda doğal olarak bulunan bir polisakkarittir. Yani doğal bir şekerdir. Bu nedenle diğer sentetik dolgu maddelerine göre güvenlik profili çok yüksektir. Cilt içinde, ve kemiklerde ve kkatiyenrda, bilhassa eklemlerde bulunur. Hyalüronik asit eklemlerin kayganlığını sağlar ve kendi hacminden bin kat  fazla su tutabilir. Enjekte edildiği yerde biçimini uzun süre muhafaza eder. Işık dolgusu  esas olarak içeriği hyalüronik asit olan cilde ışığı yansıtma kapasitesini geri vermek için üretilmiş mezoterapi ve dolgu yöntemlerini birleştiren patentli görülmemiş bir konseptdir. Diğer dolgu maddelerinden farklı kılan en önemli nokta ışık dyetişkinun içeriğidir. Bu içerik hyalüronik asit ve tekrar yapılandırma karmaşıkinden (8 amino asit, 3 antioksidan, 2 mineral ve 1 vitamin) oluşmaktadır. Amino asitler, vitamin ve mineraller hücre korunması için tekrar yapılanmaya yardım eder. Sonuç olarak ışık dolgusu cildin nem ve elastikiyetini artırır, cilt canlanarak parlaklaşır ve elastikiyetini geri kazanır. 

1. Gözaltı ışık dolgusunun etkileri nelerdir?  Kalıcılığı ne kadar sürer?

Gözaltı ışık dolgusu ilk önce gözaltı çukurunun güvenilir bir biçimde düzeltilmesini sağlar. Bu bölge için üretilmiş özel bir dolgu maddesidir. Ayrıca içindeki tekrar yapılandırma karmaşıki vasıtası ile göz çevresi derisinin kalitesini yüksek oranda artırır.  Gözaltı ışık dolgusu göz çevresinin gençleştirilmesi, morluk ve halkalanmaların giderilmesi için uygulanır. Yapılan klinik çalışmalar hastaların çoğunluğunun enjeksiyondan 12 ay sonrasında bile uygulamadan oldukça memnun olduklarını ve yakınlarına önerdiklerini saptamıştır.

2. Gözaltı Işık dolgusunu ne tip hastalar kullanabilir?

Gözaltı ışık dolgusu bilhassa gözaltı çukuru belirgin olan hastalar için en uygundir. Bunun dışında daha önce açıkladığim gibi gözaltı derisinin yapılanmasını sağlayarak göz çevresinin gençleşmesine, gözaltı morluk ve halkalanmaların azalmasına büyük katkı sağlar. Bazen aşırı pigmentli koyu göz halkaları ve büyük gözaltı torbaları olan hastalar bu tedaviden yarar görebilirmiyim diye başvuru ediyorlar. Bu hastalar için tedavi cerrahi olabilir. Bunun için kesinlikle doktorun tavsiyesine uyulması gereklidir.

3. Gözaltı Işık Dolgusu ile Işık Dolgusu arasındaki fark nedir? Bu iki ürün hangi bölgelere uygulanır?

Işık dolgusu özel içeriği vasıtası ile cilt nemlendirilmesi, antioksidan koruma ve cildin tekrar yapılandırılmasını hedefleyen bir mezoterapi tekniğidir. Yüz, boyun, el üzeri ve dekolte bölgesinin gençleştirilmesi, yenilenmesi  ve onarımı hakkında yardımcı olmaktadır. Gözaltı Işık Dolgusu ise gözaltı çukurunun doldurulması ve göz çevresi cildinin gençleştirilmesi, tekrar yapılandırılması, morluklar ve halkalar için uygulanır.  Özellikle yüz ve göz çevresinde her ikisinin toplu programıyla maksimum sonuçlar alınmaktadır.

4. Işık dolgusunun kalıcılık süresi nedir? Ne kadar sık sık uygulanır?

Hastadan hastaya değişmekle beraber ışık dolgusunun kalıcılık süresi ortalama 6-8 ay  civarındadır. Bu süre sonunda tekrar uygulanır. Tekrar programlarda kalıcılık süresi artacaktır. Göz çevresini gençleştirmek, halkalar ve morluklar için uygulanan gözaltı ışık dolgusunun etkisi  8-12  ay  sürmektedir. 

5. Işık dolgusunun kaç seans yapılması gerekir?

Işık Dolgusu için 3 hafta Aralıklarla 3 seans tavsiyelir. ilk seanstan itibaren gözle görülür sonuçlar ortaya çıkar. Gözaltı Işık Dolgusu için çoğu zaman tek seans yeterli olur. Hastaların ufak bir kısmında bir ay sonrasında rötuş gerekebilir.

6. Işık dolgusu ne kadar sürüyor, uygulamadan sonra kişi hemen işine ve sosyal hayatına dönebiliyor mu?

Uygulama aşağı yukarı 15 dakika sürüyor. İnce uçlu iğnelerle deri altına enjekte edilmesi bundan dolayı sonrasında şişlik, kızarıklık oluşmadan günlük hayatınıza kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

7. Yüz hatlarını belirginleştirmek ve yaşlanmanın belirtilerini ortadan kaldırmak için makyaj kadınların çözüm yolu. Işık dolgusu ile yüze daha taze bir görünüm kazandırmak mümkün mü? Daha az makyaja ihtiyaç duyulur mu?

Işık dolgusu adından da anlaşıldığı üzere cildin nem ve elastikiyetini artırması nedeni ile cilde canlılık ve parlaklık verir. Ayrıca yüz ovalini toparlaması nedeni ile hatlar daha belirgin ve duru görünür.  Cilt nemini geri kazanır, doğal ve sağlıklı görünüm vermesi vasıtası ile daha az makyaja ihtiyaç duyulabilir.


Burun Dolgusu Nedir? Kimler Burun Dolgusu Yaptırabilir?

 

http://www.dermalfillerbotox.com

En iyi Burun Dolgularını Satın Almak için web sitemizi ziyaret ediniz.

Burun Dolgusu Nedir? Kimler Burun Dolgusu Yaptırabilir?

Burun dolgusu, ameliyatsız burun estetiği şeklinde de bilinir ve bilhassa operasyondan kaçınanlar için çok etkili bir tedavi tekniğidir. Yöntemin temel mantığı, burunun hacim yetersizliği veya doku azalması olan bölgesine takviye prosedürü yapılmasıdır.

Estetik kavramı daha önceden yalnızca acılı ve ağrılı süreçlerle akıllara geliyordu. Ancak teknolojinin gelişmesiyle beraber acısız ve ağrısız teknikler ayrı ayrı keşfedildi ve onaylandı. Günümüzde estetik müdahale yaptırmak isteyen kişiler cerrahi tekniklere başvurmadan istedikleri müdahaleyi yaptırabiliyorlar. Burun bölgesine yapılan dolgu bu durumun en önemli örnekleri arasında.

Burnundaki biçim sorunluluklarından rahatsız olan kişilere uygulanan bu teknik, temel olarak Hyaluronik asit içerikli dolguların burun bölgesine enjekte edilmesinden oluşur. Bu tarz dolgu programları burnun tekrar biçimlendirilmesine imkân tanımaktadır.

Dolgu tekniği son derece kolay ve etkili bir teknik olmakla beraber burunda ortaya çıkan aşırı eğiklik veya bütünsek gibi problemlerin tedavisinde kullanılamamaktadır. Ayrıca uygulamanın mümkün olabilmesi için hastadaki burun, burun derisi, kıkırdak ve kemik yapısının bir hekim tarafından incelenmesi gerekir. Yöntem her hastaya uygulanmaz.

Ameliyatsız Burun Estetiği: Burun Dolgusu

İstenen rötuşların basitçe gerçekleştirildiği ameliyatsız burun estetiği uygulaması hastalara çoğu üstünlük sunmaktadır. Uygulamanın en önemli artısı istenen sonuç elde edilinceye kadar hastaya küçük bir enjeksiyon sayesinde yeniden müdahale edilebilmesidir.

Dolgu hastanın memnun kalmadığı durumlarda geri alınabilir bir yapıdadır. Bu yüzden hastalara güven vermektedir. Ancak uygulama kalıcı bir uygulama değildir. Uygulamanın kısa süreli etki göstermesi bazı hastalar tarafından dezüstünlük olarak görülmektedir.

Uygulamanın kalıcılığını kullanılan dolgu malzemesi belirler. Ortaya çıkan sonuç iki yıla kadar muhafaza edilebilir.

Burun Dolgusu Nasıl Yapılır?

Dolgu prosedüründen yirmi-otuz dakika önce hastanın burnuna anestezi kremi uygulanır. İşlem, dolgu malzemesinin hekim tarafından hastanın belirlediği kritik alanlara uygulanmasıyla tamamlanır.

Klinik ortamda yapılan enjeksiyon prosedürü toplam beş on dakika sürer. İşlem sonucunda hasta gündelik yaşamına kaldığı yerden devam edebilir. Bu prosedür hastanın sosyal yaşantısını ve iş hayatını etkilemez, hayat kalitesini düşürmez.

Bu teknik ilaveten burun bölgesinde oluşan sarkıklıkların ve meydana gelen çuklinkarın tedavisi için de kullanılmaktadır.

Burun Dolgusu İstanbul’da Nerede Yaptırılır?

İstanbul’da dolgu prosedürünü ve estetik müdahaleleri gerçekleştiren çoğu klinik bulmak mümkün. Bazı klinikler uzman hekimlar tarafından işletilirken, bazıları merdiven altı olarak tabir edilen ve steril olmayan ortamlarda hizmet verebilmektedir.

Her türlü tıbbi müdahale her ne kadar risksiz bir prosedür olsa da kesinlikle uzman hekim gözetiminde gerçekleştirilmelidir. Estetik programları gerçekleştirilmeden önce kesinlikle işin ehli hekimlar hastanın durumunu incelemeli ve son kararı vermelidir.

Burun Dolgusu Nedir? Kimler Burun Dolgusu Yaptırabilir? Burun dolgusu, ameliyatsız burun estetiği şeklinde de bilinir ve bilhassa operasyondan kaçınanlar için çok etkili bir tedavi tekniğidir. Yöntemin temel mantığı, burunun hacim yetersizliği veya doku azalması olan bölgesine takviye prosedürü yapılmasıdır. Estetik kavramı daha önceden yalnızca acılı ve ağrılı süreçlerle akıllara geliyordu. Ancak teknolojinin gelişmesiyle beraber acısızdır.


Dr.fill Medikal Estetik Hyaluranic Acid Dolguları Tanıyalım

Aktif maddeler:  Çapraz bağlı Hyaluranic Acid BDDE, Lidokain Etkinlik / Etki:  ağız köşelerindeki kırışıklıkların, nazolabial kıvrımların ve...