12 Mayıs 2021 Çarşamba

Burun Dolgusu Nedir? Nasıl Uygulanır?

http://www.dermalfillerbotox.com

Ameliyat olmadan burun biçiminizi değiştirmeye ne dersiniz? En son gelişen teknolojilerden yardım alarak artık hastanın ameliyat olmasına gerek olmadan burnunda daha estetik görünümler yaratabiliriz.

Ameliyatsız burun estetiği burun dolgusu ile gerçekleşir. Hyaluronik asit içerikli burun dolgusu, burundaki çöküklükleri, düşük görünümleri doldurarak burnun daha estetik görünmesine yardım eder. Hyalüronik asit cilt dolgu prosedürlerinde de kullanılan ve uygulanan bölgenin formunu revizyon amacıyla kullanılan naturel bir maddedir. Ameliyatsız burun estetiği geçici sonuçlar yaratır. Kısa süre içinde efektif sonuçlar için tercih edilir. Bu nedenle bazı hastalar tarafından burun dolgusu, burun estetiğinin provası olarak görülüyor. Burnunda problem olan burun biçimini beğenmeyen hastalar için burun dolgusu önerdiğimiz bir teknikdir. Cerrahi olmayan rinoplasti ile estetik kuslinkarınızdan basit ve kısa bir sürede rahatça kurtulabilirsiniz. Estetik işlemler arasında hasta memnuniyetin en çok karşılandığı prosedür olma özelliğinde olan ameliyatsız burun estetiği ile herkes tarafından beğenilen bir burun yapısına sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dr.fill Medikal Estetik Hyaluranic Acid Dolguları Tanıyalım

Aktif maddeler:  Çapraz bağlı Hyaluranic Acid BDDE, Lidokain Etkinlik / Etki:  ağız köşelerindeki kırışıklıkların, nazolabial kıvrımların ve...